Lipstick oh lipstick!

Salam,

Haa ni nak cerita, cerita baik punya!

Saya kan.. tertinggal lipstick kesayangan kat dalam peti ais! Hehehe. Kelakar tak? *Angguk please cakap kelakar*.

My lipstick sebijik color ni k.
Ok, alkisah nya mcm ni.. semalam drive kete bonda pi kerja, pastu bawak lah sekali bag makeup kesayangan warna purple tu sekali and letak kat seat sebelah. Bila dah sampai office, boleh pulak terlupa nak keluar kan sekali bag makeup nye tu. La ni kan hari2 panas terik? So apa lagi kan... lipstick kesayangan pun dah sikit mencair kan diri dia sendiri sebab terpanas dalam kete. Ahaha.

Pastu.. bila dah sampai rumah, terus lah nak pi buat upacara menyelamat kan lipstick kesayangan dari terus cair, apa lagi.. masuk terus dalam peti ais. Tapi tak lah masuk dalam freezer nya k? Letak kat bawah tu je. Tup tup, pagi tadi terlupa terus nak keluar kan dia balik. Adoi lah kan? Jangan keras sudah lah ye lipstick kesayangan? Puhleaseee.

Ok dah habis cerita, bye!

1 comments:

RS said...

alaaa kesian. Saya selalu tinggal lipstick kat rumah. buat pe nak bawa rata rata?? hahaha.

Post a Comment